Educatie

Met de hulp van velen hebben we prachtig educatiemateriaal samengesteld voor de basisscholen op Santo Antão. We zijn er super trots op!

Het pakket bestaat uit een begeleidende brief en toelichting voor de docent, boekjes voor de kinderen met spelletjes en oefeningen over verantwoord huisdieren bezit en hondengedrag plus een daarbij horende poster om op te hangen in de klas!

Een dikke dankjewel?? voor o.a. Odette van KynoPlus – Hondenmassage, Opvoeding & Gedrag en haar buurvrouw (opzet en uitleg pagina’s over gedrag), Sandra Mesman (tekeningen gedrag), Zuza Wiatkowska & Lucyna (alle andere tekeningen), Hannelore Glibert, Ilton Lima, Vanessa Duarte, Friderika Fermino en Viviene Lopes (alle vertalingen), Studio Ultradeluxe (vormgeving) en Iris (opzet en coördinatie). Nou maar hopen dat we niemand vergeten?.

Vervolgstap is nu het (op afstand) maken van afspraken over de uitrol op de basisscholen op het eiland.

Wilt u een pakket sponsoren? De kosten voor een lespakket voor 1 klas zijn ongeveer 10 euro. Mocht u hier een donatie voor willen doen dan kan dat via NL36BUNQ2035419190 tnv Stichting een hond een vriend ovv educatie. Alvast bedankt.

Eerste drie pagina’s van het boekje
De laatste drie pagina’s van het boekje
Kleurplaat
Stickervel
Poster voor in de klas